Google mapy

Potřebujete si zobrazit zákazníky přehledně na mapě? Plánujete výjezd na schůzku a rádi byste cestou navštívili i další klienty? Využijte modul Google mapy, který doplní mapy přímo do Vašeho SugarCRM nebo SuiteCRM.

Modul nabízí hned několik funkcí. Pokud jste na kartě klienta, můžete si jej zobrazit na mapě nebo si rovnou naplánovat trasu ze své kanceláře. K dispozici jsou standardní možnosti jako trasa autem, veřejnou dopravou i pěšky. Pokročilejší funkce jsou při zobrazení seznamu klientů, kdy lze jednak zobrazit všechny klienty na mapě a jednak také plánovat trasy mezi jednotlivými klienty. Velikost mapy lze měnit tak, aby práce s ní byla pro Vás co nejpříjemnější.

Ukázka využití

Plánujete schůzku s klientem a chtěli byste navštívit i další klienty v okolí. Stačí si zobrazit klienty na mapě a hned vidíte, s kým byste si mohli ještě schůzku domluvit.

Google mapy - zobrazení společností na mapě

Chcete navštívit klienta a zajímá Vás, jak je daleko a kolik máte počítat času na jízdu. V takovém případě stačí kliknout na ikonu plánování trasy na kartě zákazníka a potřebné informace hned uvidíte.

Google mapy - plánování trasy na kartě společnosti

Chcete v rychlosti bez jakéhokoli klikání nahlédnout do mapy a podívat se, kde klient sídlí. Zde stačí na kartě klienta najet myší na ikonu mapy a zobrazí se Vám klient na mapě. Když myší z ikony odjedete, mapa se zavře.

Google mapy - zobrazení mapy na kartě společnosti

Objednat

Kompatibilní CRM systémy

SugarCRM

SugarCRM 6.5.x

SpiceCRM

Všechny verze SpiceCRM.

SuiteCRM

SuiteCRM 7.7.x a vyšší.

Klienti služby Cloud CRM platí modul měsíčně bez ohledu na počet uživatelů, ostatní jednorázově.